Project Description

Anti–aging

Huidanalyse

De eerste stap naar een mooie huid is het vaststellen van jouw huidtype. Elke huid is anders en dient verzorgt te worden met de beste huidverzorgingsproducten. Ben jij benieuwd naar welke behandeling en producten het beste bij jouw huid passen? Salon Lizet adviseert je graag!

De juiste voeding draagt bij aan een stralende- en egale huid. Ook jouw levensstijl speelt daarbij een belangrijke rol. Wist je dat veel huidklachten veroorzaakt worden door een ongezonde levensstijl en een onregelmatig voedingspatroon? Samen streven we naar het mooiste eindresultaat.

Met de beste huidverzorgingsproducten kunnen we écht veel doen voor de huid. Er bestaan helaas nog steeds geen wonder producten tegen diepe rimpels. Maar er zijn genoeg manieren om de fijne lijntjes, oneffenheden, puistjes en een droge huid tegen te gaan. In combinatie met voldoende slaap, niet al te veel stress en de juiste voeding gaat jouw huid weer stralen!

Anti-aging problemen:

Als de cellen in de huid beginnen te verouderen of ze zijn beschadigd door omgevingsinvloeden zoals bv de zon en stress , dan wordt de vorming van collageen, elastine en hyaluronzuur verminderd met als resultaat dat huidveroudering begint en er zich rimpels vormen en de huid los en droog wordt.

Milieu- en luchtvervuiling zijn de oorzaak dat kleine, vloeibare en vaste stoffen (bv fijnstof) door de huid kunnen dringen en daar voor schade kunnen zorgen.
Ook vrije radicalen, waaronder de zon en stress, vallen moleculen in ons lichaam aan, waaronder ons DNA. Dit geeft schade aan ons lichaam en het bindweefsel in de huid. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en neemt de huidveroudering sneller toe.
Zorg ervoor dat je genoeg anti-oxidanten binnen krijgt, zoals verse groenten en fruit, en gebruik producten voor je huid die anti-oxidanten bevatten.
Deze neutraliseren de vrije radicalen en gaan zo veroudering van je cellen tegen. Gezond drinken kan natuurlijk ook.
Wie wil nu niet gezond oud worden!

Je huid heeft licht nodig om vitamine D aan te maken. Echter heeft licht wel degelijk een schadelijke invloed op je huid;
– Infrarood licht; zorgt voor de vermindering van de huidelasticiteit en verlies aan energie.
– Ultraviolet licht (UV-A); veroudert en beschadigt het DNA en verzwakt het collageen en elastine
– Blauw licht; door computers en GSM, zorgt voor een toename van vrije radicalen.

Geschikte behandelingen voor Anti-aging:

Een behandeling waarbij alles draait om hoogwaardige werkstoffen gecombineerd met het succes van epigenetica. Deze combinatie zorgt voor het ultieme resultaat. Fijne lijntjes, grove poriën en een doffe huid zijn vanaf nu verleden tijd.

75 min / € 85,-

De Gold Line met zeer hoogwaardige ingrediënten helpen je rijpe huid naar het hoogst haalbare niveau te krijgen. Een stralende huid, ongeacht je leeftijd. Deze lijn richt zich op celcommunicatie, eigenetica en verjonging, wat resulteert in een mooie, stevige en gladde huid.
De veeleisende vrouw, die haar huid op een goede manier wil verzorgen, vindt hier een productlijn met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, eigenetica en verjonging.
Het belangrijkste is dat de huid en zijn barrière, beschermt worden en dat op deze manier een mooie huid bewaard blijft en minder rimpels kunnen ontstaan.
75 min / € 99,50

Ga jij voor de CatioVital behandeling die zorgt voor directe verzorging, anti aging en een diepe opname van werkstoffen? Na deze behandeling ziet jouw huid er jeugdiger en soepeler uit. De heldere teint straalt en laat de schoonheid van de huid weer zien.

Het warmte masker helpt onzuiverheden te verwijderen. De Dynamische ionisatie zorgt voor een diepe opname. De massage met essentiële oliën wordt afgestemd op het schoonheidsdoel en geeft de huid weer meer energie.

Afgestemd op de huidbehoefte

60 min /  vanaf € 76,-

Deze behandeling kan eventueel aangevuld worden met de Eye lifting behandeling
In combinatie met catiovital lifting 90 min / € 99,-

Bij deze behandeling worden de rimpels en lijntjes gladgestreken en de kringen en wallen worden vager. Je krijgt weer een stralende en jonge blik!

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige oogcontouren, en gericht op de behandeling van rimpels, wallen, donkere kringen, kraaiepootjes en fronsrimpels.
40 min / € 45,-

Deze behandeling is ook uit te breiden met een reiniging, peeling, massage en masker
60 min / € 60,-

Deze heerlijke manuele behandeling is voor alle tekenen van veroudering.

De toepassing van het anti-age serum met celleven concentraat , en pure vit C activeert het herstel van de cellen en doet pigmentvlekken vervagen.

De vitaliserende massage zorgt ervoor dat de werkstoffen uit het anti-ging serum met hyaluronzuur door het DNA optimaal worden opgenomen, zodat de huid wordt verstevigd.
Het masker met Pro Collageen brengt de frisse Jonge uitstraling terug!

60 min / € 99,-

Deze liftende en verstevigend behandeling is zeer geschikt voor gezicht, hals en decolleté.

De dubbele scrubwerking elimineert dode huidcellen. Dankzij een versterkende en liftende massage kan de huid weer elastischer en steviger aanvoelen. De Anti-rimpeltracker met hyaluronzuur wordt daarna op elke rimpel gezet en egaliseert zo het huidoppervlak voor een mooi resultaat.

Als laatste geeft het liftend  vliesmasker voor gezicht en hals, een liftend effect om tekenen van veroudering en vermoeidheid te herstellen. Het decollete krijgt ook een herstellend voedend masker.

60 min / € 99,-

Wat is een bindweefselmassage? Een bindweefselmassage is een diepe massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag met als doel verbetering van de huidconditie.

De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor deze wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Het bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De bindweefselmassage wordt toegepast als voorbehandeling op een littekenbehandeling of als onderdeel bij een behandeling bij huidverjonging of anti-aging.

10 – 15 min  /  € 10,- tot € 15,-

Extra upgrade:
De behandelingen zijn uit te breiden met een zuurstofbehandeling. Alle lichaamscellen in ons lichaam hebben zuurstof nodig. Door deze extra zuurstof kunnen de cellen energie halen uit bouw- en voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren.

Met deze zuurstofbehandeling worden huidverbeterende producten met 95-98% dieper in de huid gebracht om zo de celfuncties te optimaliseren.

Zuurstof behandelingen richten zich met name op de neus-lippen plooi, het gebied rondom de mond, de oogpartij, de fronsrimpel en de rimpels op het voorhoofd en de wangen.

De behandeling geeft het volgende resultaat:

  • het verbeterd de doorbloeding;
  • de huid gaat weer stralen;
  • de huid ziet er voller uit;
  • de elasticiteit wordt verhoogd;
  • de huidvochtigheid wordt verbeterd

Deze Oxygen facial is doeltreffend en ontspannend en bij elk treatment te boeken.

15 min / € 15,-

MAAK EEN AFSPRAAK