Project Description

Huidverbetering

Kan je huid wel wat hulp gebruiken?

Heb je last van acne, een droge-, rode- en/of jeukende huid of heb je misschien eczeem? Salon Lizet helpt je graag verder om met de juiste producten en behandelingen het hoogst haalbare resultaat te behalen.

Huidproblemen

Heb je een jonge huid, maar last van huidproblemen zoals bv acne?

Dan is de Blue Line van Craith Lab een geschikte productlijn. Deze lijn is ontwikkeld voor de jonge huid maar ook zeer geschikt voor een volwassen gestresste huid.

Na een huidanalyse kunnen we je helpen jouw gevoelige huid weer in balans en innerlijk evenwicht te brengen. Dankzij schadelijke factoren van het milieu en door oxidatieve stress heeft je huid het moeilijker dan ooit.

Je wilt dat je huid weer gaat stralen!

Voor de huidverzorging is het belangrijk dat je kunt afrekenen met verstopte poriën en mee-eters dit met behulp van het gebruik van probiotica.
Probiotica,  is een voedingsupplement dat ervoor zorgt dat de darmen optimaal werken, dit is zeker belangrijk bij acne en huidproblemen. Maar tevens zorgen ze ook voor de juiste vocht- en vetbalans in je huid.

Pigmentvlekken geven je gezicht een onregelmatige teint. Daarom is er veel vraag naar de juiste verzorging van pigmentvlekken.

Elke huid bevat pigment, de ene huid wat meer dan de ander. Dit pigment geeft jou dat mooie tintje als je in de zon bent geweest. Dit kleurtje beschermt je huid tegen UV-straling om te verbranden. Maar, door allerlei oorzaken kan te veel blootstelling aan de zon je huid beschadigen. Hierdoor raken de pigmentcellen in je huid ontregeld en ontstaan er donkere vlekken op je huid; pigmentvlekken. Niet alleen de zon maar ook door medicijngebruik, stress, acne, huidirritatie en een verstoorde hormoonhuishouding kunnen pigmentvlekken ontstaan.

Salon Lizet kan je huid op verschillende manieren behandelen. Dit kan dmv een behandeling met peeling, vitamine C, Zuurstof en aangepaste producten.

Een droge, rode en jeukende huid: misschien heb jij wel last van eczeem. Waardoor ontstaat deze aandoening eigenlijk? En hoe kan je je huid dan het beste verzorgen?

Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid. Die wordt veroorzaakt door factoren van buitenaf of vanuit het lichaam zelf. Erfelijke aanleg speelt in veel gevallen een belangrijke rol. Er bestaan verschillende vormen van eczeem. Bij ongeveer 70 % is erfelijke aanleg de boosdoener. Hoewel de uiting van eczeemklachten per persoon enorm kunnen verschillen, kan over het algemeen gezegd worden dat bij elke vorm van eczeem (heftige) jeuk, roodheid en soms blaasjes ontstaan.

Het vermijden van cosmetica is in het geval van eczeem niet altijd nodig. Het kan namelijk per persoon verschillen waardoor klachten verergeren. Blijf de huid daarom goed in de gaten houden wanneer je een (nieuw) product gaat gebruiken.

Vermijd te lang heet water met badderen of douchen, vermijd zeep en andere schuimende producten. Smeer de huid regelmatig in met een mild en rijk product. Werkzame stoffen als niacinamide dragen bij aan een gezonde huidbarrière functie.

Heb jij last van eczeem en vind je het lastig om gebruik te maken van de juiste verzorgingsproducten? Samen kijken we welke producten het beste voor jouw huidtype geschikt zijn.

Kenmerkt zich door roodheid, zichtbare bloedvaatjes, bultjes, een geïrriteerde en soms ook pijnlijke huid met ontstekingen.

Bij deze huid is een milde verzorging van groot belang. Vermijd stoffen als parfum, geurstoffen en alcohol op de huid. Daarnaast is een bescherming met SPF 30 sterk aan te raden. Zorg voor een juiste basis met moisturizer en met anti-oxidanten producten voordat je de SPF aanbrengt.

Wist je dat bepaalde voedingsproducten een negatieve invloed kunnen hebben op de huid? Met een juiste balans in voeding, leefstijl, behandelingen en producten streef jij naar het hoogst haalbare eindresultaat.

Salon Lizet adviseert je hierin graag!

Het begint met een klein gesprongen adertje, maar voor je het weet zitten beide wangen vol.

Belangrijk is om de huid te kalmeren met de juiste behandelingen en huidverzorgende producten. Maak daarnaast dagelijks gebruik van een zonnebrandcrème die ervoor zorgt dat zonschade beperkt blijft.

Ook temperatuurwisselingen, zoals extreme kou en warmte verergeren couperose en Rosacea.

Couperose kan behandeld worden met een laser en het coaguleren van de bloedvaatjes. In combinatie met de beste producten hersteld de huid en komt deze tot rust.

Littekens ontstaan doordat de huid beschadigd is geraakt. Tijdens het genezingsproces kunnen er verschillende soorten littekens ontstaan.

Een litteken dat goed geneest is in het begin wat roder en onderhuids wat verdikt. Na een paar weken of maanden wordt het litteken steeds zachter. Uiteindelijk, na een jaar, wordt het een wit en zacht litteken. Wanneer een litteken storend zichtbaar blijft of als je er last van hebt kunnen je je littekens laten behandelen.

De behandeling hiervoor worden altijd in overleg, naar jouw wens en wat er mogelijk is uitgevoerd.

Na de behandeling is het aan te raden om het litteken in te smeren en te masseren met een hydraterende crème of een collageen crème. Verder kan een zuurstofbehandeling een gunstige invloed hebben op het eindresultaat. Benieuwd wat Salon Lizet voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Steelwratjes zijn goedaardige aangroeisels van de huid. Het zijn huidkleurige of lichtbruine zachte plekjes op een steeltje. Ze komen vooral voor in de hals, oksels en soms in de liezen of op het ooglid. Ze ontstaan vaak bij plooien en plekken waar de huid “schuurt”. Een van de oorzaken van steelwratjes zijn een minder gezond voedingspatroon. Door teveel koolhydraten, een verstoorde balans tussen omega 3 en omega 6 en een tekort aan vitamine D3 kunnen steelwratjes ontstaan.

Door gebruik te maken van coagulatie worden de steelwratjes en ouderdomswratjes  weggebrand.

Na de behandeling kan er een korstje ontstaan. Deze valt na een tijdje vanzelf af. Als het korstje is afgevallen is het belangrijk om de huid op die plek goed te beschermen met een SPF 30. Dit voorkomt pigmentvlekken.

Geschikte behandelingen voor bovenstaande huidproblemen:

Een intensieve reinigende behandeling die speciaal geschikt is voor de onzuivere huid met ontstekingen. Met het gebruik van de Craith Lab Blue Line met doeltreffende ingrediënten en probiotica boekt u op zeer korte termijn resultaat.

45 min. | € 55,-

Een unieke behandeling met bijbehorende producten die zich kenmerkt in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende en innovatieve ingrediënten. Door de toevoeging van probiotica en andere hoogwaardige ingrediënten kunnen wij met deze behandeling op korte termijn ongekend mooie resultaten bereiken. Tijdens de behandeling staat balans en hydratatie van de huid centraal!

75 min | € 85,-

Een behandeling waarbij alles draait om hoogwaardige werkstoffen gecombineerd met het succes van epigenetica. Deze combinatie zorgt voor het ultieme resultaat. Fijne lijntjes, grove poriën en een doffe huid zijn vanaf nu verleden tijd.

75 min | € 85,-

MAAK EEN AFSPRAAK

Geschikte huid verbeterende behandelingen gericht op: vochtbalans, pigment en vetbalans.

Kies jij voor de Zuurstoftoevoegende Detox-behandeling? Dan ga jij voor een adembenemend mooi eindresultaat. Na de behandeling is de teint van de huid fris en zuiver, de structuur gladder en het gezicht straalt als nooit tevoren.

Dankzij de speciale plantenextracten worden de dode huidcellen verwijderd. Tijdens de behandeling wordt de celademhaling gestimuleerd zodat de huid meer zuurstof ontvangt. Essentiele oliën helpen de huid te ontstressen en heerlijk te ontspannen.

De Scrub Phyto Dermabrasion verwijdert dode huidcellen waardoor de huid beter kan ademen. Het masker Pro-Oxygene stimuleert de celademhaling en bevordert de afvoer van vervuilde deeltjes en toxines. De massage Serenite met essentiële oliën helpt de huid ontspannen.

 60 min / € 75,-

Met deze behandeling worden de zichtbare tekenen van veroudering vager, de teint wordt frisser, stralender en pigmentvlekken worden minder opvallend. De verzorgende peeling wordt afgestemd op de gevoeligheid van uw huid (mechanische peeling of peeling met een zure PH).

De peeling exfolieert de gezichtshuid. De herstellende massage stimuleert de celvernieuwing en bevordert het herstel van de opperhuid. Het verzachtende masker met verkoelend effect, kalmeert de huid na de behandeling. De behandeling is los en in kuur verband (1x per week, 3 weken lang) te boeken. Met als resultaat een mooie glanzende huid die de poriën verfijnd en pigmentvlekken minder zichtbaar zijn.

Mary Cohr  –  Peeling met dermabrasion.

60 min / € 75,-

Een behandeling op maat met essentiële oliën. De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen je in de salon en nodigen je uit voor een heerlijke ontspannende behandeling. Deze oliën verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken. De behandeling wordt afgesloten met een 5 planten masker; Beaute Nature Masker.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die even heerlijk wil ontspannen. De huid is rustiger en uw gezicht voelt stralend aan. De behandeling kan perfect uitgebreid worden met een lichaamsscrub, voet- of / rug massage.

60 min /  €  65,-   

De behandeling is uit te breiden met een zuurstofbehandeling. Alle lichaamscellen in ons lichaam hebben zuurstof nodig. Door deze extra zuurstof kunnen de cellen energie halen uit bouw- en voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren.

Met deze zuurstofbehandeling worden huidverbeterende producten met 95-98% dieper in de huid gebracht om zo de celfuncties te optimaliseren.

Zuurstof behandelingen richten zich met name op de neus-lippen plooi, het gebied rondom de mond, de oogpartij, de fronsrimpel en de rimpels op het voorhoofd en de wangen.

De behandeling geeft het volgende resultaat:

 • het verbeterd de doorbloeding en zo ook de wondgenezing;
 • de huid gaat weer stralen;
 • de huid ziet er voller uit;
 • de Elasticiteit wordt verhoogd;
 • de huidvochtigheid wordt verbeterdl

Deze Oxygen facial is doeltreffend en ontspannend en bij elk treatment te boeken.

15 min | € 15,-

Om je echte schoonheid zowel van binnen als van buitenaf te ondersteunen en je een stralende huid te geven, zitten hierin de beste probiotica verzameld in een capsule.

De meerdere soorten melkzuurbacterien ( 6 stammen bacterie) gaan ontstekingen tegen van de huid en versterken het immuunsysteem van de huid.

Dit voedingssupplement is uitermate geschikt voor:

 • acne
 • rosacea
 • eczeem
 • mogelijk psoriasis
 • allergieen (en puntjes) en dermatitis
 • prikkelbare darm
MAAK EEN AFSPRAAK