Project Description

Massages

Massage maakt je gezonder!

Onderga je regelmatig een massage, dan weet je hoe ontspannend dit kan werken. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn.

Maar massage doet nog veel meer, dan je alleen maar goed laten voelen; massage maakt je gezonder! Recent verschenen de resultaten van een onderzoek naar de effecten van massage.

Zo bleek dat er na een ontspanningsmassage het immuunsysteem verbetert en stress en agressie vermindert.

Kortom, massage maakt je gezonder.

Bij een massage met lichtere aanrakingen zijn er andere uitwerkingen op het lichaam ontdekt.

Het maakt je beter bestand tegen stress en laat het lichaam sneller tot rust komen. Samengevat uit de onderzoeken krijg je een gevoel van veiligheid en verbondenheid en de afname van stress.

Dankzij massages word je minder snel ziek. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen.

Al met al is massage een doeltreffende manier om te ontspannen en even tot rust te komen.

Mogelijkheden

Vaarwel stress en drukte van alledag

Met gespannen spieren, hoofdpijn, klachten in nek en rug. Met een anti-stress massage kom je tot jezelf en in balans.

Even tot rust komen en je helemaal ontspannen. Juist in ons drukke bestaan is dat iets om naar uit te kijken. Een anti-stress massage is jouw moment voor jezelf. Bij deze massage wordt de aandacht vooral gericht op die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar is: rond je hoofd, nek en schouders.

Maximale ontspanning en een heerlijke aanvulling op een gezichtsbehandeling.

15 – 50 min | vanaf € 16,-

Het bindweefsel is de huidlaag tussen de spieren en de huid. Beschouw het als “cement” dat organen, spieren en gewrichten met elkaar verbindt en ondersteunt. Bindweefsel zorgt daarnaast ook voor de opname van zuurstof, transport van afvalstoffen en de warmte-isolatie in je lichaam. Met een bindweefselmassage worden bindweefselcellen aangezet tot vernieuwing. Met deze massage wordt de productie van collageen en elastine geactiveerd, wat ervoor zorgt dat de huid verstevigt en verjongt.

Lichte strijktechnieken en rollende bewegingen en het oppakken van de huid; zijn de technieken zodat spieren worden opgewarmd en onderhuidse verklevingen worden verlicht.

Heb je de smaak te pakken na een intensieve bindweefselmassage? Boek dan een kuur, zodat je doeltreffend kan werken aan het verbeteren van je verklevingen, maar ook je spier- en huidconditie.

Na de behandeling voelen je spieren en gewrichten direct soepel aan en geniet je nog dagenlang na van de positieve effecten van de bindweefselmassage.

Ga je voor een cosmetische bindweefselmassage van het gezicht?

In kuurverband zorgt deze massage voor versteviging van de huid en vermindering van rimpels. Deze  huidverjongende behandeling zorgt zelfs voor verminderen van acne en acne-littekens.

Na meerdere behandelingen zie je dat de elasticiteit van je huid verbeterd.

10 – 30 min. | Vanaf € 10,-

Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op het lichaam worden gelegd. Hierdoor wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast de ontspanning zorgt een hot-stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten. Een hot-stone massage is ideaal wanneer je vermoeid bent en zijn enorm rustgevend en ontspannend.

30 – 60 min | Vanaf € 35,-

Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied.

Daarnaast kan werkstress leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Met een rug,- nek-, en schoudermassage zorg je ervoor dat de spieren ontspannen, weefsels flexibel blijven en dat lichamelijke pijn vermindert. De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nekpijn, schouderpijn en rugpijn verdwijnen. Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn zichzelf te herstellen. Je kunt een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen gevoel, het is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

30 min. € 35,-

Een voetmassage richt zich puur op de ontspanning. Het is een krachtige en therapeutische behandeling waar niet alleen je voeten maar je hele lichaam van kan profiteren. Een voetmassage kan stress en spanning verminderen, de energiebalans in je lichaam herstellen en de bloedcirculatie verbeteren. Een voetmassage is daarom een uitstekend cadeau, of het nu voor iemand anders of voor jezelf is.

10/15 min.   € 10,-

Extra upgrade:

Te boeken bij een behandeling:  hand – of voetmassage

10 min | € 8,50